Ruladă de brânză

Acest aperitiv de ruladă cu brânză poate da startul cu succes unui meniu îmbelşugat de sărbătoare. Nu-i aşa?
Ingrediente
250 g caşcaval 400 g brânză de vaci proaspătă 75 g unt ½ ardei gras verde ¼ ardei gras roşu ¼ ardei gras galben sare piper
Mod de preparare
Pui brânza de vaci la scurs. Tai ardeii mărunt. Freci brânza cu sare şi piper, după gust, şi adaugi ardeii. Dai caşcavalul prin răzătoarea mică şi-l amesteci cu untul rece. Frămânţi caşcavalul până capătă consistenţa unei plastiline. Aşezi pe masă o folie alimentară şi întinzi cu sucitorul o foaie dreptunghiulară, cât mai subţire, pui brânza peste ea şi o nivelezi.
Rulezi cu atenţie şi cât mai strâns, cu ajutorul foliei, şi dai rulada cu brânza la frigider peste noapte. În momentul servirii, tai rulada de brânza, scoţi folia, decorezi, dacă vrei, cu fâşii de ardei graşi şi serveşti.
sursa foto: profimedia
Citeşte si:
Prajitura cu branza si stafide