Ruladă de caşcaval cu brânză

rulada de cascaval cu branza jpeg

Ce poate fi mai delicios decât această ruladă de caşcaval cu brânză? Simplu şi rapid de preparat, rulada poate fi luată la pachet, la un picnic cu familia.

Ingrediente

Pentru foaia de caşcaval 75 g unt sare 300 g caşcaval, la temperatura camerei

Pentru umplutură

200 g cremă de brânză

200 g brânză de vaci proaspătă

100 g şuncă

100 g telemea, uşor sărată

1 ardei gras roşu

2 ouă fierte

50 g măsline umplute

sare

piper

Cum se prepară rulada de caşcaval cu brânză

Razi caşcavalul şi-l amesteci cu untul şi sarea. Frămânţi până când caşcavalul capătă consistenţa unui aluat. Îl pui pe o hârtie de copt şi întinzi o foaie nu foarte subţire.

Mixezi brânza de vaci bine scursă cu telemeaua rasă şi crema de brânză, adaugi şunca tăiată, măslinele feliate, ouăle fierte şi ardeiul tocate. Asezonezi cu sare şi piper după gust.

Pui umplutura peste foaia de caşcaval şi rulezi cu ajutorul hârtiei de copt. Legi la capete şi dai rulada la frigider peste noapte.

Foto: Profimedia