Ruladă de ciocolată cu frişcă şi zmeură

Bucură-te pe timpul verii de gustul inconfundabil al zmeurei în deserturi! Îţi propunem o reţetă de ruladă de ciocolată cu frişcă, care îţi va încânta papilele gustative.
Ingrediente
125 g zahăr
1 plic zahăr vanilat
4 ouă
30 g pudră cacao
50 g amidon
75 g făină
6 linguri apă
Pentru cremă
400 ml frişcă
300 g zmeură
2 plicuri zahăr vanilat
Pentru ornat
fulgi de ciocolată
zmeură
frunze de zmeură, opţional
Mod de preparare
Pentru blat, baţi gălbenuşurile împreună cu zahărul, zahărul vanilat şi 6 linguri apă rece. Încorporezi albuşurile bătute spumă, făina cernută cu amidonul şi pudra de cacao. Torni într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Dai la cuptor, la foc mediu, 10 minute. Scoţi rapid hârtia de copt, aşezi pe un prosop umed şi rulezi, pentru a nu se rupe.
Pentru cremă, baţi frişca cu zahărul vanilat. Păstrezi un sfert din cantitate pentru ornat. Întinzi frişca uniform, aşezi zmeura şi rulezi cu grijă. Dai la rece 1 oră. Decorezi rulada cu frişca rămasă, câteva fructe de zmeură şi frunze, dacă vrei. Presari uniform fulgii de ciocolată. Serveşti imediat şi păstrezi la frigider.
Sursa https://eatsmarter.com