Ruladă de miel cu spanac
Sărbătoarea Paştelui se apropie, de aceea îţi recomandăm să încerci această reţetă de ruladă de miel cu spanac. Cu siguranţă va arăta foarte bine pe masa de Paşte, alături de alte bunătări.
Ingrediente:
1 pulpă de miel 300 g spanac 2 legături ceapă verde 2 legături usturoi verde 1 ou sare piper 125 ml cană vin aţă pentru legat ulei
Mod de preparare:
Dezosezi pulpa de miel şi o baţi uşor, ca pentru şniţele. Umplutura o prepari din spanacul călit cu ceapa şi condimentele. Când s-a răcit, adaugi un ou, omogenizezi şi o întinzi peste bucata de carne.
Rulezi cu grijă şi împătureşti la capete, ca să nu curgă. Legi rulada obţinută şi o aşezi într-o tavă unsă cu ulei. Ungi şi rulada înainte să o bagi la cuptor. Pe măsură ce începe să se rumenească rulada de miel cu spanac o stropeşti cu vin.
După ce s-a răcit, tai rulada de miel cu spanac felii şi serveşti.