Ruladă de pui

CMA Puten Wirsing Roellchen jpeg

Aproape că nu e casă în care să nu lipsească ceva carne de pui. O poţi prepara în fel şi chip dar provocarea noastră de azi este o ruladă de pui cu spanac.

Ingrediente

un pipet de pui mare, dezosat 100 g spanac congelat 100 g caşcaval ras 2 linguri ulei 1/2 ceapă sare piper

Mod de preparare

Se spală carnea, se curăţă de pieliţă, se condimentează cu sare şi piper şi se pune între două folii de plastic. Se bate cu ciocanul de şniţele pânp ajunge la grosimea de 1 cm.

Se căleşte ceapa tocată mărunt, se adaugă spanacul, sare şi piper şi se lasă să fiarbă la foc mic până când amestecul devine o pastă omogenă.

Se toarnă spanacul peste pieptul de pui, se întinde uniform ( se lasă liber pe margini cam 1 cm), se presară caşcavalul ras, se condimentează cu puţin piper, se rulează şi se prinde cu scobitori.

Se pune într-o tavă termorezistentă cu puţină apă şi 2 linguri de ulei. Se coace în cuptorul încins 30 de minute, se întoarce pe partea cealaltă şi se mai lasă aproximativ 30 de minute.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg