Ruladă din carne de pasăre

Rabbit roll jpeg

Cranea de pasăre este fragedă şi poate fi preparată în nenumărate feluri. Astăzi îţi arătăm cum să faci ruladă din carne de pasăre.

De ce ai nevoie pentru ruladă din carne de pasăre

1 piept dezosat pasăre

100 g şuncă feliată

250 g carne tocată pasăre

50 g fistic prăjit şi descojit

sare piper

coriandru

1 linguriţă ulei

Cum se prepară ruladă din carne de pasăre

Tai pieptul de pasăre pe jumătate, dar nu până la capăt. Amesteci carnea tocata cu boabele de fistic, coriandru, sare şi piper. Peste pieptul de pasare aşezi o folie alimentară de plastic şi baţi uşor, pe deasupra, cu ciocănelul de bătut   carnea. Apoi sărezi carnea, aşezi peste ea un strat de felii de şuncă şi, pe deasupra, amestecul de carne tocată cu fistic. Rulezi uşor, închizi bine la capete şi fie strângi cu o sfoara, fie înfigi cu scobitori din loc în loc. Încingi cuptorul şi laşi la foc mediu, într-un vas uns cu puţin ulei, aproximativ 45 de minute sau până se rumeneşte. Aştepţi sa se răcorească, apoi o poţi felia şi servi.