Ruladă din carne de pasăre

Rabbit roll jpeg

Cranea de pasăre este fragedă şi poate fi preparată în nenumărate feluri. Astăzi îţi arătăm cum să faci ruladă din carne de pasăre.

De ce ai nevoie pentru ruladă din carne de pasăre

1 piept dezosat pasăre

100 g şuncă feliată

250 g carne tocată pasăre

50 g fistic prăjit şi descojit

sare piper

coriandru

1 linguriţă ulei

Cum se prepară ruladă din carne de pasăre

Tai pieptul de pasăre pe jumătate, dar nu până la capăt. Amesteci carnea tocata cu boabele de fistic, coriandru, sare şi piper. Peste pieptul de pasare aşezi o folie alimentară de plastic şi baţi uşor, pe deasupra, cu ciocănelul de bătut   carnea. Apoi sărezi carnea, aşezi peste ea un strat de felii de şuncă şi, pe deasupra, amestecul de carne tocată cu fistic. Rulezi uşor, închizi bine la capete şi fie strângi cu o sfoara, fie înfigi cu scobitori din loc în loc. Încingi cuptorul şi laşi la foc mediu, într-un vas uns cu puţin ulei, aproximativ 45 de minute sau până se rumeneşte. Aştepţi sa se răcorească, apoi o poţi felia şi servi.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg