Ruladă din pulpă de ied

rulada din pulpa de ied jpeg

Pentru această ruladă, poţi înclocui carnea de ied cu orice alt fel de carne îţi este pe plac.

Ingrediente (6 porţii)

1 pulpă de ied dezosată şi spălată 2 legături usturoi verde 2 legături ceapă verde 300 g spanac 100 g brânză rasă 1 ou 100 ml vin alb sec sare piper ulei

Cum se prepară

Baţi uşor carnea acoperită cu folie de plastic ca să nu-i distrugi fibra, apoi o dai cu sare şi piper. Separat, sotezi, câteva minute, spanacul, usturoiul şi ceapa verde, spălate şi tăiate. Le laşi la răcit, apoi încorporezi oul şi brânza, şi potriveşti de sare şi piper.

Întinzi compoziţia peste pulpă, o rulezi cu grijă, o legi cu aţă şi o ungi cu ulei. Torni puţin ulei şi vinul într-o tavă, aşezi carnea şi o dai la cuptor. O ţii până când se rumeneşte frumos. Din când în când o stropeşti cu sosul format în tavă. O serveşti, după ce o laşi să se răcorească, cu garnitură după gust. Pot fi cartofi sau orez.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg