Ruladă pufoasă cu spanac

Pofteşti la un antreu sănătos? Rulada pufoasă de spanac este exact ce-ţi trebuie atunci când vrei să te înfrupţi cu o gustare delicioasă!
Ingrediente:
Pentru omletă: 5 ouă, 100 g făină, 30 g unt, 500 ml lapte, sare
Pentru umplutură: 500 g spanac, 300 g telemea de oi, 1 lingură de unt, 1 praf de nucşoară, piper proaspăt măcinat
Pentru sos: 2 ouă, un pahar cu lapte, sare
Număr porţii: 2
Timp de preparare: 40 min
Dificultate: medie
Mod de preparare:
Rumeneşti făina în unt, stingi cu laptele cald, adaugi sare şi laşi să fiarbă la foc mic. Iei vasul de pe foc, adaugi gălbenuşurile, iar la sfârşit, adaugi albuşurile bătute spumă.
Torni compoziţia în strat subţire într-o tavă unsă cu unt şi o coci la foc potrivit. O rulezi caldă într-un prosop umezit.
Opăreşti spanacul 5 minute în apă cu sare, îl scurgi, îl toci şi îl căleşti în unt. Iei vasul de pe foc, condimentezi cu piper şi nucşoară. Întinzi rulada , o căptuşeşti cu piureul de spanac, presari brânză rasă şi rulezi cu umplutura în interior.
O tai în felii groase, pe care le pui într-un vas termore zistent. Amesteci 2 ouă cu restul de lapte şi de sare. Pui amestecul peste rulade şi dai la cuptor 10 minute.