Rulori coapte cu scorţişoară şi cremă de brânză

Dacă îţi place french toast, celebra pâine dulce prăjită, atunci, cu siguranţă, şi varianta cu cremă de brânză şi scorţişoară va fi pe gustul tău. În plus, aceste rulouri sunt mult mai sănătoase, deoarece sunt coapte. ;
Ingrediente
10 felii pâine albă
2 ouă
100 g zahăr
1 linguriţă scorţişoară
Pentru umplutură
200 g cremă de brânză
1 linguriţă esenţă de vanilie
50 g zahăr pudră
Mod de preparare
Dai drumul la cuptor şi tapetezi o tavă. Mixezi crema de brânză cu esenţa de vanilie şi zahărul pudră până când capătă o consistenţă spumoasă. O dai la frigider.
Tai marginile feliilor de pâine pentru a îndepărta coaja, pui câte 1-2 linguri de cremă de brânză şi rulezi, apoi le fixezi cu scobitori. Amesteci zahărul cu scorţişoara şi, separat, baţi ouăle. Treci pâinea prin ouă, apoi prin scorţişoară şi le aşezi într-o tavă tapetată. Ţii tava la cuptor 15-20 de minute.