Rulou din piept de curcan cu salvie şi spanac

rulouri curcan salvie jpeg

Găseşti în această reţetă de rulou din piept de curcan cu salvie şi spanac o combinaţie perfectă de gusturi şi arome. Dar te vei convinge singur numai după ce o vei prepara.

Rulou din piept de curcan cu salvie şi spanac - Ingrediente

1 piept de curcan 200 g şuncă presată 200 g caşcaval feliat 1 dovlecel câteva frunze de spanac măghiran uscate frunze verzi de salvie 50 ml supă 2 linguri de vermut 200 g tăieţei laţi pentru garnitură 1 lămâie sare piper

Rulou din piept de curcan cu salvie şi spanac - Mod de preparare

Tai pieptul de curcan felii, le baţi uşor cu ciocanul de şniţele, le pudrezi cu sare, puţin piper şi măghiran uscat şi le laşi la frigider 30 de minute să se condimenteze şi să se frăgezească. Pe fiecare felie de carne aşezi câte o felie de dovlecel tăiat subţire, o frunză de spanac, o felie de şuncă, una de caşcaval şi câteva frunze de salvie. Rulezi carnea

cu umplutura în interior şi prinzi rulourile cu scobitori.

Aşezi rulourile într-o tavă unsă cu ulei, torni supa şi vermutul şi laşi la cuptor 25-30 de minute, având grijă să le stropeşti din când în când cu sosul din tavă. Serveşti ruloul din piept de curcan cu salvie şi spanac cu garnitură de paste, alături de sosul din tavă şi felii de lămâie.