Rulouri cu cremă de brânză şi căpşuni

Vrei un desert rapid şi delicios? Nimic mai simplu. Iată propunerea noastră de desert de sezon, care merge perfect cu o cană de cafea: rulouri cu cremă de brânză şi căpşuni. Nouă ne-au plăcut la nebunie. Garantăm că vor fi şi pe gustul vostru.
Rulouri cu cremă de brânză şi căpşuni - Ingrediente (8 rulouri)
1 foaie aluat foitaj 120 g cremă de brânză 2 linguri zahăr pudră ½ linguriţă esenţă de vanilie ¾ cană căpşuni tăiate bucăţele 1-2 linguriţe zahăr pentru căpşuni
Rulouri cu cremă de brânză şi căpşuni - Mod de preparare
Încinge cuptorul. Unge cu puţin ulei o foaie de copt şi dă-o deoparte. Amestecă crema de brânză, zahărul pudră şi esenţa de vanilie într-un bol mic. După ce ai dezgheţat aluatul, întinde-l şi taie 8 triunghiuri. Apasă-le puţin cu degetele pentru a le mai subţia.
Întinde o linguriţă sau un pic mai mult de cremă de brânză pe fiecare triunghi. Apoi, pune 1-2 linguriţe de căpşuni pe latura triunghiului, închide marginile şi apoi rulează spre vârf, formând mici rulouri.
Aşază-le pe foaia de copt unsă şi aşezată într-o tavă. Lasă-le să se coacă 10-12 minute sau până când rulourile au devenit arămii. Poţi presăra scorţişoară şi zahăr dacă doreşti.
http://www.yummyhealthyeasy.com/