Rulouri cu macrou marinat

Am preparat aceste rulouri cu macrou marinat şi ne-au plăcut foarte mult. Sperăm să vă placă şi vouă dacă v-aţi hotărât să le preparaţi şi voi.
Ingrediente
1 kg macrou
Pentru sosul marinat 2 căni apă 100 ml ulei 1 cană oţet foi de dafin piper boabe 3-4 căţei de usturoi 1 lămâie sare
6-7 castraveciori muraţi
10-12 gălbiori muraţi
1 ceapă (roşie) de apă
frunze de salvie
codiţe de ceapă verde pentru decor
Cum se prepară
Se curăţă peştele, se spală, se dezosează, se taie fileurile şuviţe şi se aşază într-un castron mare. Separat, se amestecă ingredientele pentru marinată, se dau în clocot şi se
toarnă fierbinte peste fileurile de peşte din castron. Se lasă câteva ore (chiar de seara până dimineaţa) la rece. 3 Se scot fileurile din marinată, se aşază într-un capăt al fiecărui fileu câte două bastonaşe de castraveciori muraţi, două rondele de ceapă, un gălbior murat şi o frunză de salvie.
Se rulează, se prinde cu o scobitoare şi se aşază pe un platou. Se decorează cu codiţe de ceapă verde şi se servesc cu o salată de ouă fierte tari.