Rulouri cu omletă şi cârnaţi

Nu mai ştii ce să prepari pentru micul dejun? Avem o idee pentru tine: rulouri cu omletă şi cârnaţi
Dificultate medie
1 h
2 porţii
Ingrediente
4 ouă
1 cârnat proaspăt de casă
50 g caşcaval
1 lingură ulei
2 linguriţe muştar
200 g spanac fiert şi scurs
1 lingură sos de roşii picant
pătrunjel, pentru decor
Mod de preparare
Aşezi cârnatul într-o tigaie, torni apă peste el, cât să fie acoperit, pui un capac şi îl fierbi până scade apa. Dai capacul deoparte şi îl rumeneşti în grăsimea lăsată de el. Îl laşi la răcorit pe un şerveţel absorbant, apoi îi scoţi pieliţa.
Separat, baţi bine ouăle într-un castron, adaugi o linguriţă de muştar şi caşcavalul ras. Încălzeşti uleiul într-o tigaie şi pui omleta la prăjit, câte 3 minute pe fiecare parte.
Când este gata, o răstorni pe un platou, o laşi la răcorit, apoi o ungi cu restul de muştar. Întinzi uniform spanacul, aşezi cârnatul şi rulezi.
Serveşti omleta decorată cu pătrunjel, alături de sos picant.