Rulouri cu peşte

peste jpeg

Carnea de peşte este foarte sănătoasă, iar pregătită cum trebuie are un gust pe măsură. Încearcă şi tu rulourile din reţeta noastră.

Ingrediente: ● 350 g bacon fâşii ● 200 g peşte alb la conservă ● 200 g file de somon la conservă ● 100 g spanac tocat ● 100 g cremă de brânză ● sare ● piper ● felii de lămâie ● legume călite ● mărar, după gust

Mod de preparare - Rulouri cu peşte

Mărunţeşti peştele alb şi îl aşezi peste feliile de bacon. Amesteci crema de brânză cu spanacul. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Întinzi compoziţia peste peşte, apoi adaugi bucăţi de somon.

Formezi rulouri pe care le aşezi într-o tavă sau într-un vas termorezistent. Dai la cuptorul încins 10 minute sau până se rumeneşte uşor baconul. Serveşti cu legume călite, mărar şi felii de lămâie.