Rulouri de carne cu brânză

Atunci când îţi chemi prietenii în vizită, îi poţi servi cu aceste rulouri de carne cu brânză, pe care le poţi servi cu sosul preferat.
De ce ai nevoie pentru rulouri de carne cu brânză
500 g carne de vită
1 ceapă
1 ardei
3 linguri ulei
1 linguriţă sare
½ linguriţă piper
4 felii brânză tare
12 foi de plăcintă
ulei, pentru prăjit
Cum se prepară rulourile cu carne şi brânză
Mărunţeşti carnea şi toci ceapa şi ardeiul. Pui carnea într-o tigaie şi o sotezi până când scade zeama lăsată. Torni uleiul, adaugi legumele tocate, condimentele, acoperi şi laşi până când se înmoaie legumele. Adaugi brânza, acoperi şi laşi până când se topeşte brânza. Dai deoparte şi laşi la răcorit.
Tai foile de plăcintă bucăţi. Ungi fiecare bucată cu apă, pui umplutura, rulezi şi fixezi bine capetele, ca la sarmale. Încingi uleiul în tigaie şi rumeneşti rulourile pe ambele părţi.
Le scoţi pe şervete pentru a se abosorbi excesul de ulei.