Rulouri de toamnă

Vinetele pot fi cel mai bun prieten al unei adevărate gospodine. Poţi încerca fel de fel de reţete. Una dintre ele poate fi chiar aceasta.
Ingrediente 3 vinete 1/2 kg telemea 4 cartofi ulei pentru prăjit 2 ouă sare piper
Mod de preparare
Tai vinetele în felii pe lungime, de 5 mm grosime. Le sărezi şi le laşi la scurs 15 minute. Într-o tigaie, pui uleiul şi prăjeşti fie care felie de vânătă. Le scoţi pe un prosop şi le laşi să se răcească. Cartofii îi speli şi îi fierbi în coajă. Îi cureţi şi îi pasezi.
Amesteci brânza rasă cu cartofii, cu ouă le, piper şi sare. Aşezi pe felia de vânătă două linguri din compoziţia de brânză şi rulezi. Procedezi aşa cu toate feliile de vinete. Când sunt gata, le aşezi într-o tavă şi le dai la cuptor pentru 10 minute. Le serveşti calde, dar sunt foarte bune şi reci.