Salam de biscuiţi –Reţetă de post
Un desert simplu, pe care îl poţi savura în zilele de post, salamul de biscuiţi este pur şi simplu delicios.
Ingrediente
130 g ciocolată neagră 50 g margarină 150 g caju mărunţit 12 biscuiţi 2-3 linguri zahăr pudră
Mod de preparare – Salam de biscuiţi
Topeşti ciocolata pe baie de aburi. O amesteci cu nucile caju şi biscuiţii bucăţele, până când compoziţia capătă consistenţă. Pui într-un bol. Acoperi cu folie de plastic şi dai la frigider aproximativ 45 de minute, până se întăreşte.
Aşezi amestecul pe o hârtie de copt şi îl rulezi. Presezi salamul de biscuiţi uşor şi răsuceşti hârtia la ambele capete. Laşi la frigider peste noapte sau cel puţin 2-3 ore. Dai prin zahăr pudră, înainte de servire.