Salată cu carne, fasole şi legume

p factory order: Kulinární studio EUROPRESS / Pro EUROPRESS zdarma jpeg

Ai gătit zi de zi şi nu mai ai inspiraţie? Poate ideea salvatoare ţi-o oferim noi chiar acum.

Dificultate mică Preparare 90' 4 porţii

Ingrediente

350 g friptură rece de porc

150 g pastramă afumată de porc

1 ceaşcă de fasole boabe fiartă

1 ardei gras

2-3 tije de ţelină

1 ceapă potrivită

4 linguri arpacaş (sau orez) fiert

oregano uscat

busuioc uscat

Pentru sos vinegretă

2 linguri ulei

2 linguri oţet

sare

piper

Mod de preparare

Tai friptura şi pastrama cubuleţe şi le pui într-o salatieră. Adaugi fasolea scursă, ardeiul tăiat cubuleţe, ceapa tăiată felii subţiri, ţelina tăiată rondele, arpacaşul (sau orezul) fiert.

Pui oregano, busuioc, după gust, şi amesteci uşor. Amesteci uleiul cu oţetul, sare şi piper, după gust, şi torni sosul obţinut peste ingredientele din salatieră pentru asezonare. Amesteci uşor şi o serveşti.

sursa foto: Image Food