Salată cu piept de pui

1-2 porţii
Dificultate mică
30’
Ingrediente
½ piept de pui
1 salată verde
1 roşie
1 ceapă
1 ardei gras
50 g boabe de porumb fierte
100 g mazăre fiartă
Pentru sos
140 g iaurt
2 căţei usturoi
1 lingură ulei de măsline
1 lingură zeamă de lămâie
sare
piper
Mod de preparare
Fierbi pieptul de pui în apă cu sare şi piper şi, când este gata, îl scoţi, îl laşi la răcit, apoi îl tai.
Speli frunzele de salată, le usuci şi le pui într-un bol, tai roşia, ceapa, ardeiul gras şi le adaugi peste celelelate ingrediente împreună cu mazărea şi cu boabele de porumb.
Pentru sos, freci iaurtul cu usturoiul zdrobit, cu uleiul, zeama de lămâie, cu sare şi piper, după gust.
Aşezi carnea peste ingredientele din bol, stropeşti salata cu sosul de iaurt şi o serveşti.