Salată cu somon

Somonul este bogat în Omega 3 şi grăsimi sănătoase, fiind ideal pentru un preparat uşor, de vară. Combină-l cu o salată de legume, pentru o masă gustoasă şi săţioasă.
Ingrediente
400 g somon
ulei
zeama de la 2 lămâi
coaja rasă de la 2 lămâi
1 căţel de usturoi
250 g maioneză
400 g cartofi noi, fierţi
150 g fasole verde, fiartă
frunze de mentă, după gust
busuioc
300 g mix salată
1 ardei gras roşu, feliat
1 morcov ras
sare
piper
Mod de preparare
Încălzeşti cuptorul la 200 °C. Ungi bucăţile de peşte cu puţin ulei, zeamă de lămâie şi presari peste ele coaja de lămâie rasă. Condimentezi cu sare, busuioc şi piper, după gust. Dai la cuptor, timp de 15-20 de minute. Razi usturoiul în maioneza. Condimentezi cartofii şi fasolea verde, dupa gust. Asezonezi cu puţin ulei şi zeamă de lămâie.
Combini cu mixul de salată, frunzele de mentă, ardeiul şi morcovul. Amesteci cu somonul tăiat în bucăţele. Serveşti cu sosul de maioneză.
Sursa https://realfood.tesco.com