Salată de afine, orez şi coriandru
Această salată reprezintă un amestec de arome extraordinar, de aceea este numai bună de servit invitaţilor dumneavoastră. Ingrediente:
o cană şi jumătate de apă
un sfert de cană de ardei roşu tocat
o jumătate de cană de ardei galben tocat
o ceapă roşie tocată
o linguriţă şi jumătate de pudră de curry
un sfert de cană de coriandru tocat
zeama de la o lămâie
un sfert de cană de migdale
o jumătate de cană de morcov tăiat foarte mărunt
o jumătate de cană de afine uscate
sare şi piper după gust
Mod de preparare:
Fierbeţi orezul conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Lăsaţi-l la răcit. Amestecaţi într-un bol ardeiul roşu şi galben, orezul fiert, ceapa roşie, pudra de curry, coriandrul, zeama de lămâie, migdalele, morcovii şi afinele. Asezonaţi cu sare şi piper. Se lasă la răcit înainte de servire.
Foto: tastespace.wordpress.com