Salată de ciuperci cu maioneză

salata de ciuperci cu maioneza jpeg

Începe meniul din această duminică cu un aperitiv foarte gustos.

Ingrediente

500 g ciuperci 2 ardei capia 1 ţelină 2 morcovi 1 salată verde 1 linguriţă busuioc uscat zeamă de lămâie sare piper tarhon 1 cană maioneză

Mod de preparare

Fierbi ciupercile 10 minute în apă cu sare şi cu o linguriţă de zeamă de lămâie, apoi le scurgi şi le laşi deoparte. Morcovii şi ţelina îi fierbi, apoi îi scurgi, îi cureţi şi îi tai cubuleţe împreună cu ciupercile. Le pui într-un bol cu ardeii tăiaţi felii şi cu busuiocul uscat. Potriveşti gustul de sare şi piper, pui maioneza, amesteci şi dai la rece înainte de a servi, presărată cu tarhon, alături de o salată verde.