Salată de paste cu dovlecei şi nuci

salată de paste cu dovlecel jpeg

Îţi recomandăm o salată de paste cu dovlecei şi nuci care se prepară foarte repede şi este delicioasă. 

Ingrediente

140 g fusilli

280 g dovlecel tăiat felii

140 g ciuperci tocate mărunt

50 g roşii cherry tăiate 1/4

1 praz

2 linguri de nuci

50 g năsturel proaspăt

Dressing de ulei de măsline, oţet balsamic, usturoi proaspăt, muştar Dijon, sare

Mod de preparare

Fierbi fusilli conform indicaţiilor de pe ambalaj.

Preîncălzeşti cuptorul la 220°C.

Într-o tavă pui ciupercile şi dovleceii şi le stropeşti cu ulei. Asezonezi cu sare şi piper. Dai la cuptor 12-15 minute.

Cureţi şi speli foarte bine prazul. Îl tai rondele şi apoi îl căleşti în ulei încins timp de 5-7 minute.

Toci nucile mărunt. Toci năsturelul. Într-un vas mare amesteci toate ingredientele şi pui deasupra dressingul.