Salată de paste cu dovlecei şi nuci

Îţi recomandăm o salată de paste cu dovlecei şi nuci care se prepară foarte repede şi este delicioasă.
Ingrediente
140 g fusilli
280 g dovlecel tăiat felii
140 g ciuperci tocate mărunt
50 g roşii cherry tăiate 1/4
1 praz
2 linguri de nuci
50 g năsturel proaspăt
Dressing de ulei de măsline, oţet balsamic, usturoi proaspăt, muştar Dijon, sare
Mod de preparare
Fierbi fusilli conform indicaţiilor de pe ambalaj.
Preîncălzeşti cuptorul la 220°C.
Într-o tavă pui ciupercile şi dovleceii şi le stropeşti cu ulei. Asezonezi cu sare şi piper. Dai la cuptor 12-15 minute.
Cureţi şi speli foarte bine prazul. Îl tai rondele şi apoi îl căleşti în ulei încins timp de 5-7 minute.
Toci nucile mărunt. Toci năsturelul. Într-un vas mare amesteci toate ingredientele şi pui deasupra dressingul.