Salată de paste cu păpădie şi mazăre

salata paste papadie mazare jpeg

Prepară cea mai bună şi rapidă salată de paste cu păpădie şi mazăre, care poate ţine loc de cină.

Ingrediente

200 g paste 2 legături frunze de păpădie 150 g mazăre congelată sau conservată 1 legătură ceapă verde 2 linguri oţet 1 lingură ulei de măsline sare, după gust

Preparare

În vase separate pui la fiert pastele şi mazărea. Dacă foloseşti mazăre congelată, o laşi cât să dea un clocot. Speli frunzele de păpădie şi le laşi la scurs. Tai ceapa şi din

oţet cu ulei faci un sos bine amestecat. Scurgi pastele şi mazărea de apă. Adaugi şi ¾ din cantitatea de păpădie, ceapa şi sosul. Serveşti salata cu frunzele de păpădie rămase, pe care le toci şi le pui peste paste.