Salată de piept de pui şi cartofi dulci

Ingrediente
1,3 kg cartofi dulci, tăiaţi cubuleţe
2 linguri de ulei de măsline
sare
1 lingură de oţet
2 linguri de ulei de susan
1 linguriţă de pastă miso
1 linguriţă de ghimbir proaspăt tocat
piper
600 g mix de legume
2 bucăţi piept de pui la grătar, tăiate fâşii
1 avocado tocat felii
Mod de preparare
Pe o foaie de copt, pui cartofii dulci stropiţi cu ulei de măsline şi presăraţi cu sare. Dai la cuptor la 220°C pentru 25 de minute.
Amesteci oţetul, uleiul de susan, pasta miso, ghimbirul şi piperul.
Pe o farfurie pui 100 g legume, 100 g cartofi dulci, câteva felii de piept de pui şi 2 felii de avocado. Stropeşti cu vinegreta.