Sandviciuri cu costiţă afumată

sandvici cu costita afumata jpeg

Lipsa de timp te îndeamnă uneori să găseşti soluţii simple şi rapide pentru mesele tale. Sandviciurile par a fi una dintre cele mai gustoase, şi pentru asta îţi dăm două idei.

Dificultate mică Preparare 35' Pentru 4 porţii

Ingrediente

200 g costiţă afumată

200 g caşcaval

1 fir de ceapă verde

10 roşii cherry

frunze de busuioc verde

sare

piper

8 felii de pâine prăjită

Mod de preparare

Tai costiţa cubuleţe, le rumeneşti uşor în tigaie, fără adaos de grăsime, apoi le scoţi deoparte. Tai caşcavalul şuviţe, ceapa o tai rondele subţiri şi roşiile le tai cubuleţe.

Aşezi pe feliile de pâine şuviţe de caşcaval, costiţă rumenită şi roşii. Presari rondele de ceapă verde, frunze de busuioc, sare şi piper, după gust.

Aşezi sandviciurile pe un platou termorezistent şi le introduci în cuptor pentru circa 10 minute, până se topeşte caşcavalul şi roşiile se rumenesc uşor. Le serveşti imediat.