Sendvişuri calde cu ciuperci
Startul mesei în familie din această zi de sâmbătă poate fi dat cu aceste sendvişuri.
Ingrediente (3 porţii)
400 g ciuperci 1 ou 1 linguriţă mărar tocat 1 lingură unt sare 2 căţei de usturoi 50 g caşcaval ras
2 ouă
5 linguri lapte
6 felii franzelă veche
1 praf sare
1 praf piper
ulei
Mod de preparare
Combini ouăle bătute cu laptele, sare şi piper. Treci feliile de pâine prin amestec şi le frigi, în ulei încins, câte un minut pe fiecare parte. Speli ciupercile şi le tai mărunt. Încingi untul şi le prăjeşti cu usturoiul zdrobit. Când sunt gata, după ce s-a evaporat apa lăsată de ele, le dai deoparte şi adaugi mărarul, sarea, oul bătut şi amesteci. Întinzi din compoziţie pe fiecare felie de pâine, netezeşti, le aşezi într-o tavă tapetată, le presari cu caşcaval şi le dai la cuptor 10 minute.