Sfeclă umplută cu carne

sfeclă umplută jpeg

3 porţii

Dificultate medie

30 minute

6 bucăţi de sfeclă de dimensiune mică

140 g carne tocată de pui

1 căţel de usturoi

mentă proaspătă tocată fin

2 linguriţe seminţe de pin

coriandru proaspăt tocat fin

3 linguri ulei

zeama de la 1 lămâie

sare

piper

Mod de preparare

Preîncălzeşti cuptorul la 170 °C. Căleşti carnea de pui timp de 7-8 minute cu usturoiul. Între timp, cureţi sfecla de coajă şi o pui la fiert. Când este gata, o laşi să se răcorească şi o scobeşti  într-o parte, iar în partea opusă o tai puţin, astfel încât să poată fi aşezată pe un platou.

Adaugi în carnea de pui, uleiul, zeama de lămâie, menta, corinadrul şi seminţele de pin, sarea şi piperul, după gust şi amesteci cât să se omogenizeze. Pui compoziţia în interiorul sfeclelor şi le aşezi într-o tavă pe care o acoperi cu folie de aluminiu. Dai tava la cuptor de 10-12 minute.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg