Sfeclă umplută cu cuşcuş (pentru gravide)

Couscous stuffed beetroot jpeg

Sfecla este una dintre legumele subestimate de multe dintre noi, deşi în istoria gastronomică a altor popoare ea ocupă un loc de cinste. Pe lângă celebra salată de sfeclă cu hrean, ea poate fi ingredientul surpriză din multe reţete.

De ce ai nevoie pentru sfeclă umplută cu cuşcus

6 sfecle roşii

100 g cuşcuş

1 ceapă

1 ardei

1 felie ţelină

50 ml ulei

150 ml supă de legume

sare

piper

Cum se prepară sfecla umplută cu cuşcuş

Căleşti în ulei ceapa şi ţelina date prin răzătoare, iar după ce s-au înmuiat adaugi supa de legume, ardeiul tocat şi cuşcuşul. Laşi la foc mic până ce cuşcuşul este pe jumătate fiert şi adaugi sare şi piper după gust. Cureţi sfeclele, le scobeşti miezul şi le umpli cu cuşcuş. Aşezi sfeclele în tavă, torni apă cât să le acoperi pe jumătate şi le ţii la foc mic până se înmoaie.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg