Şniţel de porc

snitel porc jpeg

Mai toată lumea se pricepe să facă şniţele, indiferent despre ce carne este vorba. Dar trebuie să le faci, cel puţin o dată, după reţeta noastră şi vei vedea cât sunt de gustoase.

Ingrediente

4 felii cotlet de porc dezosat 1 ou 100 ml lapte 3 linguri făină 4 linguri pesmet alb picant sare piper ulei pentru prăjit

Cum se prepară

Se bate uşor carnea cu ciocanul de şniţele, se pudrează cu sare, piper, după gust, şi se lasă la frigider circa 20 de minute să se frăgezească şi să se condimenteze.

Se aşază, în trei castronele, oul bătut cu puţină sare şi lapte, făina şi pesmetul. Se trec feliile de carne prin făină, apoi prin ou bătut cu sare şi lapte, iar la sfârşit se trec prin pesmet.

Se prăjesc în ulei bine încins, rumenindu-se pe ambele părţi. Se servesc calde, garnisite cu salată, piure de cartofi ori paste cu sos de roşii.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg