Şniţele de pui cu piure de ţelină
Foarte simplu de preparat şi un fel de mâncare delicios şi la îndemână pentru toată lumea!
Ingrediente
1 piept de pui dezosat 2 ouă pesmet sare piper 2 ţeline 1 lingură unt 3-4 linguri smântână ulei
Mod de preparare
Filetezi pieptul de pui, apoi îl dai cu sare şi piper şi îl ţii la rece cât timp te ocupi de ţelină. Le cureţi şi le tai cubuleţe, apoi le pui la fiert în apă cu sare. Le laşi aproximativ 30 de minute, le scoţi într-un castron şi le mixezi cu blenderul vertical. Pui untul şi torni smântâna, piper şi sare, după gust. Scoţi carnea şi o treci prin pesmet, prin ouăle bătute şi iar prin pesmet. Le frigi pe ambele părţi în ulei încins, apoi le scoţi pe şervete absorbante. Serveşti sniţelele cu piure de ţelină.