Şniţele de pui cu spanac şi fasole albă

Secretul celor mai bune şniţele este să condimentezi feliile de piept de pui, să le dai prin făină, ouă şi pesmet şi să le prăjeşti în ulei încins. Vei obţine cele mai crocante şniţele la exterior şi suculente la interior, numai bune de srevit cu spanac şi fasole albă.
De ce ai nevoie pentru şniţele de pui cu spanac şi fasole albă
Pentru şniţele
½ piept de pui dezosat
50 g făină
50 g pesmet
50 g brânză tare rasă
1 praf de sare
1 lingură zeamă de lămâie
1 ou
2 linguri apă
piper
ulei, pentru prăjit
Pentru garnitură
800 g spanac
100 g fasole albă, fiartă
1 căţel de usturoi
100 ml vin alb
1 praf de sare
4 linguri ulei
Cum se prepară şniţelele de pui cu spanac şi fasole albă
Tai pieptul de pui felii, pe care le asezonezi cu sare şi piper. Amesteci pesmetul cu brânza rasă. Separat, baţi oul cu apa. Treci feliile de piept de pui prin făină, ou, apoi prin pesmet şi le prăjeşti în ulei încins, pe ambele părţi. Le scoţi pe şervete din hârtie pentru a se absorbi excesul de ulei.
Toci spanacul şi-l căleşti în ulei, apoi adaugi vinul, usturoiul pisat şi sare după gust. Laşi să fiarbă până scade vinul, apoi adaugi fasolea şi mai ţii pe foc 2-3 minute. Serveşti şniţelele cu spanac.