Somon cu parmezan la cuptor

Somonul este un peşte gras, care poate fi combinat cu brânza sărată, cum este parmezanul. Adaugă şi câteva frunze de busuioc pentru un gust mai proaspăt.
De ce ai nevoie pentru somon cu parmezan la cuptor
4 bucăţi somon
1 praf de sare
1 lămâie
piper
pudră de usturoi, după gust
busuioc uscat
100 g parmezan
1 roşie
ulei
Cum se prepară somonul cu parmezan la cuptor
Dai drumul la cuptor. Speli bucăţile de peşte, le ştergi cu un prosop de hârtie, le stropeşti cu zeamă de lămâie din belşug şi le asezonezi cu sare şi piper după gust. Presari pudră de usturoi şi busuioc uscat şi aşezi peştele într-o tavă.
Pui deasupra felii de roşii şi parmezan şi stropeşti cu ulei. Dai tava la cuptor până când se pătrunde peştele.