Somon cu parmezan la cuptor

somon cu parmezan jpeg

Somonul este un peşte gras, care poate fi combinat cu brânza sărată, cum este parmezanul. Adaugă şi câteva frunze de busuioc pentru un gust mai proaspăt.

De ce ai nevoie pentru somon cu parmezan la cuptor

4 bucăţi somon

1 praf de sare

1 lămâie

piper

pudră de usturoi, după gust

busuioc uscat

100 g parmezan

1 roşie

ulei

Cum se prepară somonul cu parmezan la cuptor

Dai drumul la cuptor. Speli bucăţile de peşte, le ştergi cu un prosop de hârtie, le stropeşti cu zeamă de lămâie din belşug şi le asezonezi cu sare şi piper după gust. Presari pudră de usturoi şi busuioc uscat şi aşezi peştele într-o tavă.

Pui deasupra felii de roşii şi parmezan şi stropeşti cu ulei. Dai tava la cuptor până când se pătrunde peştele.

Sursa http://www.the-girl-who-ate-everything.com

http://www.the-girl-who-ate-everything.com