Spumă de pepene galben
Aroma pepenelui galben este inconfundabilă, chiar şi într-un preparat termic. Dar cu atât mai mult într-unul care nu are nevoie de flacăra aragazului sau a cuptorului.
1 tavă Dificultate mică Preparare 50’
Ingrediente
200 ml frişcă lichidă
1 pepene galben, curăţat şi tăiat cuburi
10-20 g îndulcitor
15-20 biscuiţi digestivi
1 praf sare
Mod de preparare
Mixezi spumă pepenele galben, adaugi îndulcitorul şi baţi încontinuu.
Separat baţi frişca lichidă ţinută la frigider cu praful de sare, apoi o încorporezi în piureul de pepene galben.
Aşezi biscuiţii într-o tavă cu fund detaşabil, pui cremă, nivelezi, apoi pui alt strat de biscuiţi, cremă şi tot aşa până termini ingredientele. Ţii tortul 24 de ore la frigider înainte de a-l servi.
sursa foto: Profimedia