Steluţe cu caşcaval

Stars with Cheese and Ham jpeg

Intră în atmosfera Sărbătorilor cu o reţetă simplă de steluţe cu caşcaval, care vor deveni rapid vedetele mesei tale.

Ingrediente 200 g făină 200 g caşcaval 1-2 felii şuncă 150 g unt 2 gălbenuşuri sare 1 gălbenuş, pentru uns

Mod de preparare - Steluţe cu caşcaval

Amesteci făina cu untul, apoi adaugi 150 g de caşcaval dat prin răzătoare. Pui cele două gălbenuşuri. Frămânţi bine aluatul până se leagă, apoi îl întinzi cu sucitorul pe masă.

Decupezi forme de steluţe pe care le aşezi pe o tavă cu hârtie de copt. Le ungi cu gălbenuşul bătut, iar deasupra le presari

cu restul de caşcaval ras şi cu şuncă tăiată fâşiuţe. Coci steluţele 15-20 de minute la cuptorul încins.