Steluţe cu caşcaval

Intră în atmosfera Sărbătorilor cu o reţetă simplă de steluţe cu caşcaval, care vor deveni rapid vedetele mesei tale.
Ingrediente 200 g făină 200 g caşcaval 1-2 felii şuncă 150 g unt 2 gălbenuşuri sare 1 gălbenuş, pentru uns
Mod de preparare - Steluţe cu caşcaval
Amesteci făina cu untul, apoi adaugi 150 g de caşcaval dat prin răzătoare. Pui cele două gălbenuşuri. Frămânţi bine aluatul până se leagă, apoi îl întinzi cu sucitorul pe masă.
Decupezi forme de steluţe pe care le aşezi pe o tavă cu hârtie de copt. Le ungi cu gălbenuşul bătut, iar deasupra le presari
cu restul de caşcaval ras şi cu şuncă tăiată fâşiuţe. Coci steluţele 15-20 de minute la cuptorul încins.