Ştrudel cu brânză

strudel cu branza Fotolia 5213924 Subscription L jpeg

Un ştrudel reuşit este atunci când umplutura îndeplineşte toate pretenţiile. Ce crezi despre reţeta noastră?

Ingrediente

750 g foi de ştrudel

Pentru umplutură

700 g brânză de vaci 100 g unt topit 150 g zahăr pudră 4 ouă esenţă de vanilie coajă rasă de lămâie 2 linguri rom 50 g stafide (opţional)

Mod de preparare

Se scurge bine brânza, se zdrobeşte cu furculiţa şi se amestecă cu aromele, gălbenu-şurile şi zahărul pudră. La final, se adaugă albuşurile bătute spumă. Opţional se pot adăuga

stafide macerate 10 minute în rom.

Se unge câte o foaie de plăcintă cu unt topit şi cald, se pune pe lungimea unei laturi amestecul de brânză şi se rulează cu umplutura în interior. Se aşază în tava unsă cu puţin unt. Se procedează la fel cu restul foilor şi a umpluturii. Se coace ştrudelul aproximativ 30 de minute.

sursa foto: Shutterstock



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg