Ştrudel cu brânză şi şuncă

Dacă îţi place ştrudelul, încearcă o reţetă cu branză şi şuncă, care nu va rezista prea mult timp in farfurie.
Ingrediente
1 aluat foitaj, dezgheţat
7-8 felii şuncă
200 g caşcaval ras
2 ouă
2-3 linguri cremă de brânză
2-3 fire de pătrunjel proaspăt
seminţe de susan, opţional
1 gălbenuş, pentru uns
Mod de preparare
Speli pătrunjelul şi-l toci, laşi câteva frunze pentru decor. Baţi ouăle, le amesteci cu crema de brânză, caşcavalul şi pătrunjelul. Întinzi aluatul, aşezi feliile de şuncă, una lângă alta, pui amestecul de brânzeturi şi nivelezi. Rulezi şi strângi ambele capete, ungi cu gălbenuşul bătut şi îl aşezi în tava tapetată. Dacă vrei, îl presari cu câteva seminţe de susan. Dai la cuptorul încins 45 de minute sau până când se rumeneşte. Decorezi cu pătrunjelul rămas.
FOTO Shutterstock