Ştrudel cu carne tocată

V-aţi obişnuit probabil să pregătiţi ştrudele cu umpluturi dulci , mai mult decât cele sărate. Din acest motiv, propunerea noastră de azi se numeşte ştrudel cu carne tocată.
Ingrediente
1 pachet aluat congelat pentru pateuri 2 piepturi de pui 1 ardei gras roşu sare piper 1 lingură de smântână 3 ouă grăsime pentru uns tava
Mod de preparare
Desfaci aluatul şi-l laşi să ajungă la temperatura camerei. Apoi îl întinzi puţin cu sucitorul ca să-l subţiezi. Treci carnea prin maşina de tocat. Tai ardeiul cubuleţe pe care le căleşti uşor în ulei şi apoi peste el pui şi carnea tocată. O laşi până ce îşi schimbă complet culoarea, potriveşti de sare şi piper şi o laşi să se răcească. După ce s-a răcit carnea, îi pui două ouă şi smântâna şi întinzi amestecul peste foaia de aluat. Rulezi şi ungi ştrudelul cu ou bătut cu un pic de apă. Ungi tava, aşezi ştrudelul şi îl dai la copt pentru 40 de minute.