Stufat de pui, o reţetă de primăvară

stufat jpeg

Un preparat uşor, stufatul de pui se serveşte cu pâine ţărănească şi un pahar de vin, pentru a te bucura din plin de gustul său.

Ingrediente

4 pulpe de pui

2-3 legături usturoi verde

1 cutie roşii descojite

3 legaturi ceapă verde

2 linguri ulei

foi de dafin, după gust

pătrunjel

sare

piper

boia, după gust

Mod de preparare

Rumeneşti pulpele de pui, într-o tigaie, în puţin ulei încins, pe ambele părţi. Dai deoparte. Toci ceapa şi usturoiul şi le căleşti împreună, aproximativ 2-3 minute. Adaugi roşiile decojite. Condimentezi cu sare, piper, boia şi foi de dafin. Laşi la fiert 10 minute.

Aşezi pulpele într-o tavă specială, torni peste ele sosul şi dai la cuptorul încălzit la 200 de grade, aproxmativ 20-30 de minute. Serveşti cu pătrunjel tocat.

Sursa https://cooking.nytimes.com



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg