Stufat de pui, o reţetă de primăvară

Un preparat uşor, stufatul de pui se serveşte cu pâine ţărănească şi un pahar de vin, pentru a te bucura din plin de gustul său.
Ingrediente
4 pulpe de pui
2-3 legături usturoi verde
1 cutie roşii descojite
3 legaturi ceapă verde
2 linguri ulei
foi de dafin, după gust
pătrunjel
sare
piper
boia, după gust
Mod de preparare
Rumeneşti pulpele de pui, într-o tigaie, în puţin ulei încins, pe ambele părţi. Dai deoparte. Toci ceapa şi usturoiul şi le căleşti împreună, aproximativ 2-3 minute. Adaugi roşiile decojite. Condimentezi cu sare, piper, boia şi foi de dafin. Laşi la fiert 10 minute.
Aşezi pulpele într-o tavă specială, torni peste ele sosul şi dai la cuptorul încălzit la 200 de grade, aproxmativ 20-30 de minute. Serveşti cu pătrunjel tocat.
Sursa https://cooking.nytimes.com