Sufleu de cartofi

sufleu cartofi Guliver   SF312399 jpeg

Nu orice ştie să prepari un sufleu ca la carte. De fapt, toată şmecheria ţine de un secret esenţial în prepararea unui sufleu de cartofi: nu deschide uşa cuptorului pe timpul preparării acestuia. În rest, dacă urmezi paşii propuşi de noi, totul va decurge cum trebuie.

Ingrediente

1 kg cartofi 2 cepe 50 g unt 200 g brânză de vaci 1 crenguţă de rozmarin 50 g parmezan 3 ouă piper proaspăt

Mod de preparare

În apă cu sare se fierb 25-30 minute cartofii curăţaţi de coajă. Se scurg şi se pasează.

Ceapa mărunt tăiată se căleşte în ulei şi du¬pă ce a devenit sticloasă se adaugă brânza de vaci, parmezanul, gălbenuşurile şi rozmari¬nul. Se amestecă apoi cu cartofii pasaţi şi la final se adaugă albuşurile bătute cu sare, pi¬per şi nucşoară.

Într-o formă unsă cu unt se pune toată compoziţia cu sufleu de cartofi şi se dă la cuptor. Se scoate acest sufleu de cartofi şi se aduce la masă imediat cu rozmarin presărat.

Tort-sufleu de struguri

Tort-sufleu de struguri

Sufleu de branza

Sufleu de branza

Sufleu de orez

sursa foto: Guliver



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg