Sufleu de ciuperci

sufleu ciuperci jpeg

Proteine vegetale care înlocuiesc cu succes carnea în multe meniuri, ciupercile pot fi folosite în tot felul de preparate delicioase şi săţioase.

Dificultate medie Preparare 75' Pentru 4 porţii

Ingrediente

300 g ciuperci champignon

150 ml smântână

4 ouă

100 g unt

200 ml lapte dulce

2 linguri făină

1 lingură ulei

2 linguri pesmet

sare

piper

Mod de preparare

Cureţi ciupercile, le speli, le tai felii subţiri şi le căleşti în 50 g unt până se înmoaie.

Separat, încingi restul de unt, adaugi făina, apoi laptele, amestecând mereu până se îngroaşă. Condimentezi cu sare şi piper, după gust apoi dai deoparte sosul de pe foc şi-l laşi să se răcorească puţin.

Adaugi gălbenuşurile, pe rând, smântâna şi ciupercile călite. La sfârşit, adaugi albuşurile bătute spumă cu un praf de sare.

Torni compoziţia într-un vas termorezistent uns cu ulei şi tapetat cu pesmet, apoi o laşi să se coacă în cuptor, aşezat în bain-marie, circa 45 de minute. Serveşti sufleul cald sau rece.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg