Sufleu de cod

sufleu fade jpeg

Te-am învăţat de fiecare dată să prepari delicioase mâncăruri cu peşte. Nu ne dezmintem nici de data asta.

Ingrediente

Pentru aluat

250 g făină 125 g unt rece un vârf cuţit sare 1 ou

Pentru umplutură

1 morcov

2 fire praz

1 ceapă

1/2 gogoşar

2 fileuri de cod

50 ml ulei

5 ouă

200 ml smântână

100 g caşcaval ras

sare

piper

mărar

Mod de preparare

Din făină, untul rece, ou şi sare se frământă un aluat care se lasă la rece până este gata umplutura.

Fileul de cod se fierbe 5 minute în apă cu sare. Se călesc prazul, ceapa, gogoşarul şi morcovul ras. Se amestecă legumele călite cu peştele mărunţit. Într-o formă unsă şi tapetată, se întinde aluatul şi se toarnă compoziţia.

Se bate smântâna cu ouăle, se adaugă mărarul, se condimentează cu sare şi piper şi se toarnă peste compoziţie. Deasupra se presară caşcavalul ras şi se dă la cuptor aproximativ 20 de minute.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg