Sufleu de lămâie cu brânză, un desert apetisant

Un desert aerat şi cremos în acelaşi timp. Poate fi chiar un mic dejun delicios, atunci când ai poftă de ceva dulce în prima parte a zilei.
De ce ai nevoie pentru sufleul
5 ouă
220 g cremă de brânză, la temperatura camerei
400 ml lapte condensat
1 lingură coajă de lămâie
2 linguri zeamă de lămâie
½ linguriţă esenţă de lămâie
zahăr pudră, pentru decor
Cum se prepară sufleul
Dai drumul la cuptor şi tapetezi o formă.
Separi albuşurile de gălbenuşurile şi le laşi să ajungă la temperatura camerei. Baţi crema de brânză până devine pufoasă, adaugi laptele condensat pentru prăjituri şi mai mixezi un minut. Adaugi gălbenuşurile, coaja, zeama de lămâie şi esenţa de lămâie şi mai baţi 2-3 minute. Separat, baţi albuşurile spumă tare. Încorporezi jumătate din bezea în crema de brânză, iar după ce s-a omogenizat pui restul de bezea. Torni compoziţia în forme şi o ţii la cuptor 30-40 de minute. După ce s-a răcorit, o pudrezi cu zahăr.