Sufleu de orez

Image: 12189, Credit line: profimedia cz jpeg

Cu bobul lung, rotund sau sălbatic, orezul este o adevărat bucurie pentru fiecare meniu. Iată şi propunerea noastră cu sufleu de orez:

Ingrediente

200 g orez cu bobul lung 500 ml de supă de pui 100 g unt tăiat cubuleţe 250 ml lapte fierbinte 120 g parmezan 120 g caşcaval ras 6 ouă sare piper Mod de preparare

Orezul spălat şi bine scurs se fierbe în supa de pui 15 minute. Se lasă să se răcească puţin, se adaugă laptele, untul, parmezanul şi se amestecă uşor.

Gălbenuşurile se bat separat şi se adaugă în orezul răcit. Se bat albuşurile spumă şi se încorporează în compoziţie amestecând uşor.

Se unge cu unt o tavă termorezistentă, se toarnă compoziţia, se presară caşcavalul ras şi se coace acest sufleu de orez în cuptorul încins timp de 30 de minute.

Chiftele de orez cu sos Marinara

Chiftele de orez cu sos Marinara

Orez sarbesc

Orez sarbesc

Curcan cu orez si legume

Curcan cu orez si legume

sursa foto: Profimedia



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg