Sufleu de spanac

sufleu de spanac jpeg

Spanacul este gustos în mai toate preparatele, aşa că nu ezita să pregăteşti acest sufleu de spanac pentru toţi ai casei.

Ingrediente (1 tavă)

1 kg spanac 2 linguri unt ½ lingură făină 3 ouă 75 g smântână 3 linguri brânză rasă 1 praf de sare

Mod de preparare

Fierbi spanacul în apă cu sare, îl scurgi şi-l toci. Topeşti o lingură de unt, adaugi făina şi spanacul, mai ţii pe foc câteva minute, după care adaugi smântâna şi amesteci constant. După 2-3 minute pui o lingură de brânză rasă, potriveşti de sare şi dai deoparte.

După ce s-a răcorit, încorporezi gălbenuşurile, unul câte unul, apoi albuşurile bătute spumă. Ungi cu unt o formă, pui compoziţia, presari restul de brânză şi dai la cuptor până se rumeneşte.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg