Supă cremă cu andive şi peşte

Photocuisine 048117 jpeg

Andivele sunt nişte răsfăţate în multe din bucătăriile lumii. Ar putea fi şi în a ta. Iată cum:

Ingrediente

2 andive 150 g somon (sau alt peşte) 1 ceapă 2 căţei de usturoi 2 linguri de unt 1 cartof 500 ml supă de pui 200 ml lapte 2 linguri zeamă de lămâie pătrunjel verde piper proaspăt măcinat sare Mod de preparare

Cureţi andivele, îndepărtezi cotorul amar, le speli şi le tai bucăţi. Cureţi ceapa, usturoiul, cartoful, le tai şi le sotezi împreună cu andivele în untul bine încins amestecat cu 2 linguri de apă.

Când încep să se înmoaie, adaugi jumătate din cantitatea de supă de pui şi laşi totul să fiarbă până când sunt bine pătrunşi cartofii.

Treci totul prin blender, le pui din nou la foc, adaugi somonul tăiat fâşii şi opărit, diluezi cu restul de supă şi cu lapte şi laşi să fiarbă 5-6 minute, la foc mic. Potriveşti gustul de sare, piper, adaugi zeama de lămâie şi după 2-3 clocote supa este gata pentru a fi servită, garnisită cu pătrunjel verde şi piper proaspăt măcinat.

sursa foto: Photocuisine



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg