Supă-cremă cu fidea

supa de rosii shutterstock 34367326 jpeg

Preţul roşiilor în piaţă a scăzut foarte mult şi este şi păcat să nu profiţi de gustul şi aroma lor. Propunerea noastră de azi este o supă.

Dificultate mică Preparare 50' Pentru 4 porţii

Ingrediente

1 ceapă mare

25 g unt

2 căţei de usturoi

1 linguriţă boia de ardei dulce

1 lingură pastă de tomate

1 kg roşii

2 linguriţe zahăr

1 frunză de dafin

100 g fidea

600 ml supă de pui sau legume

½ legătură pătrunjel verde

sare

piper

Mod de preparare

Toci ceapa mărunt şi o căleşti în unt până se înmoaie. Adaugi usturoiul pisat, boiaua de ardei şi laşi pe foc un minut. Pui pasta de tomate, mai laşi 1-2 minute, după care adaugi roşiile tocate mărunt, zahărul, frunza de dafin, supa de legume şi laşi să fiarbă totul 20-30 de minute.

Între timp, fierbi fideaua al dente în apă cu sare şi o scurgi. Scoţi frunza de dafin din supă, o răstorni într-un blender şi o mixezi până se omogenizează. O treci printr-o sită pentru

a elimina orice piele sau seminţe rămase, condimentezi cu sare şi piper, după gust, şi o încălzeşti.

Pui fideaua, amesteci şi o serveşti presărată cu pătrunjel verde tocat mărunt.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg