Supă cremă de busuioc şi roşii

supa crema dovlecei, jpeg

Secretul acestei supe cremoase constă în utilizarea untului. Prepar-o şi tu şi serveşte-o celor dragi la masa de prânz.

Ingrediente:

4 roşii curăţate de coajă şi date prin răzătoare 4 căni de sos de tomate 14 frunze de busuioc o cană de smântână o jumătate de cană de unt sare şi piper după gust

Mod de preparare:

Puneţi roşiile şi sosul de tomate într-o oală la fiert. Lăsaţi-le pe foc circa 30 de minute. Adăugaţi frunzele de busuioc. Reglaţi focul la o temperatură medie şi turnaţi smântâna şi untul. Asezonaţi cu sare şi piper. Aşteptaţi până untul este topit şi luaţi supa de pe foc. Atenţie! A nu se lăsa să dea în clocot.

Sursa: allrecipes.com