Supă-cremă de legume cu perişoare

Nu rezistăm niciodată gustului delicat al unei supe-cremă de legume cu perişoare. Combinăm arome fel de fel, cu puţină imaginaţie în bucătărie, pentru a obţine un rezultat delicios.
Supă-cremă de legume cu perişoare - Mod de preparare
800 g cartofi 1 morcov 1 rădăcină de pătrunjel 1 ţelină mică 1 ceapă potrivită
300 g carne de pui tocată
1 ceapă
1 ou
pătrunjel verde tocat
sare
piper
Supă-cremă de legume cu perişoare - Cum se prepară
Se curăţă legumele şi zarzavaturile, se taie bucăţi, după preferinţă, şi se pun la fiert. Se adaugă sare, după gust. Între timp, se amestecă carnea tocată cu ceapa tăiată fin, pătrunjelul verde, oul bătut, sare şi piper, după gust. Se modelează cu mâna perişoare din amestecul de carne şi se fierb în apă cu puţină sare. Când sunt fierte, se scot cu spumiera şi se păstrează calde. Se strecoară supa, se trec prin sită zarzavaturile şi cartofii, se diluează cu zeama în care au fiert, se adaugă perişoarele de carne şi se lasă să clocotească împreună 2-3 minute. Supa-cremă de legume cu perişoare se serveşte caldă, garnisită cu pătrunjel verde tocat.