Supă-cremă de mazăre şi conopidă

supa crema mazare conopida jpeg

Supa-cremă va avea o aromă deosebită dacă, înainte de a o lua de pe foc, pui 2-3 felii sau frunze de ţelină şi acoperi oala cu capac.

Ingrediente

500 g mazăre 1 conopidă mică 3-4 cartofi 1 ceapă 2 linguri ulei sare 1 legătură pătrunjel feliuţe de roşii, opţional

Mod de preparare

Cureţi şi speli bine legumele, rupi în bucheţele conopida şi tai cubuleţe cartofii. Pui într-o oală cu puţin ulei mazărea şi conopida, le acoperi cu apă şi le laşi să fiarbă la

foc mediu. După 10 minute, adaugi ceapa şi cartofii. Când sunt gata, le scurgi, dar păstrezi zeama, le laşi să se răcească un pic şi apoi le pasezi cu un blender. Sărezi după gust şi, dacă a ieşit prea groasă, mai adaugi din supa lichidă. Serveşti cu crutoane şi, opţional, cu feliuţe de roşii şi cu pătrunjel tocat fin.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg